Klant Aannemersbedrijf Dick de Boer Project Woning Appelhaven, Hoorn Product Zweeds vuren (vloerdelen en dakbeschot) + Europees eiken (trap)

“Het casco was van binnen tot buiten compleet gestript. Er moest een massief houten vloer in komen van extra brede delen. Extra krimpgevaar dus. De oplossing was een lange messing en groef, maar wie maakt dat? Na overleg met Houtexpert regelden zij het direct met een leverancier in Zweden. Het werd hard vurenhout. Topmateriaal met schitterend resultaat.

Het leidde ertoe dat we kozen voor eenzelfde soort dakbeschot. Toen de volgende uitdaging: de trap. Voor de blinde verbinding was dik, sterk, krimpvrij hout nodig. Houtexpert kwam met eikenhouten planken van 63 millimeter dik en 320 breed. De kwaliteit spatte ervan af: zo’n mooie, rustige tekening. Veel treden konden we uit één stuk maken. Dat gaf deze blikvanger nóg meer cachet.

Weet je wat het mooie is aan Houtexpert? Hout is echt hun passie. Ze denken mee en halen alles uit de kast voor je! En voor speciale wensen heeft hij wereldwijd zijn contacten. Tussenhandel? Slaan ze het liefst over. Scheelt ook weer in de kosten.”

Dick de Boer, Aannemersbedrijf Dick de Boer - www.ddbhoorn.nl